Leerdam Sport ‘55 JO19-1 maakt de balans op met een keurige 3de plaats in de competitie - Leerdam Sport '55

Leerdam Sport ‘55 JO19-1 maakt de balans op met een keurige 3de plaats in de competitie

LRC JO19-2JM

-

Leerdam Sport JO19-1JM

Competitie

3e klasse (3e fase) 08

Datum

3 juni 2023 12:00

Accommodatie

Sportpark Glaspark
Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Analyse competitie
Het laatste verslag is alweer aangebroken, geen verslag na een gespeelde wedstrijd helaas, de wedstrijd tegen onze buur LRC Leerdam ging niet door, hierdoor passen wij een analyse toe na het spelen van de 3de fase van onze competitie. 

Progressie team JO19-1 als we de 3de fase onder verdelen in wederom 3 fases:

3 gespeeld 3 punten (fase 1)
(korte winterbreak)
3 gespeeld 7 punten (fase 2)
(lange break tot begin mei) 
4 gespeeld 12 punten (fase 3)

Progressie is winst
Statistisch gezien een stijgende lijn welke wij vanaf de voorbereiding op het nieuwe seizoen willen vervolgen met meer trainingsarbeid op een hoger niveau, daarnaast is het leuk om te vermelden dat onze verdediging en keeper de minst gepasseerde bleek van onze competitiegenoten, de organisatie stond prima en tevens kunnen wij een drietal systemen spelen gedurende onze wedstrijden met verschillende spelopvattingen, dit altijd in goed overleg binnen de staf applicatie tussen teammanager, teamcaptains en trainer, grote complimenten hiervoor!

Gelijk aan de bak
Zonder enige voorbereiding begonnen wij begin januari met trainen, vervelend was het dat twee oefenpartijen wegens de weersomstandigheden destijds niet door konden gaan, hierdoor moesten we gelijk aan de bak in onze eerste competitiewedstrijd.
Met maar 1 wekelijkse training welke telkens goed werd bezocht door de jongens hebben de jongens het gewoon goed gedaan en gaan wij ons opmaken voor het volgende seizoen waarin wij een niveau hoger gaan spelen, met een mooie plek in de top 3 op de ranglijst hebben wij onze doelstelling bereikt. 

Strijd om kampioenschap met Noordeloos
Tot op de laatste speeldag deden wij zelfs nog mee om het kampioenschap, ook dit is een groot compliment naar de jongens, Noordeloos bleek hierin de sterkste en is op basis van het hele seizoen de terechte kampioen, zij hadden al twee fases van competitievoetbal achter de rug en speelden de eerste fase zelfs 2de klasse, het bleek een sterk collectief. 
Afgelopen zaterdag is er zelfs even contact geweest met de jongens van Noordeloos en hebben wij hen van harte gefeliciteerd met de titel, het zou leuk zijn als wij komend seizoen competitie genoten zullen zijn. 

Teamsamenstelling
Ons team blijft met 14 spelers intact incl. de staf, 3 spelers hebben aangegeven te zullen stoppen met voetballen maar daar tegenover zullen wij versterkt worden met een aantal nieuwe spelers. Voor komend seizoen staan er weer 18 spelers op papier. We zullen tot eind juni door trainen met 1 training per week en vanaf begin augustus zullen wij onze voorbereiding starten in de nieuwe samenstelling, hier kijken wij alvast naar uit. Leuk om te vermelden is dat wij voor aanvang van het nieuwe seizoen volledig in het nieuw gestoken worden voor wat betreft wedstrijd tenue’s, trainingspakken en tassen. Laat de 2de klasse maar komen, hierin zullen wij ons nog verder doorontwikkelen.

Jeugdvoetbal clinic JO19-1
Als dank vanuit ons team en omdat wij het belangrijk vinden om binding te hebben met al onze jeugd teams staat over twee weken de jeugdvoetbal clinic op het programma, ook hier kijken wij enorm naar uit. 
Allen tot dan… 

Met sportieve groeten, 

Leerdam Sport ‘55 JO19-1
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!