Nieuws - Leerdam Sport '55

Nieuws

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2023 gaat van start!

7 september 8:15  Stemmen Leden kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.meer »

Geef aan de KWF collecte

5 september 7:00  In de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding van 3 tot en met 9 september wordt er weer gecollecteerd.meer »

GrootsinHout.nl is de trotse sponsor van de tenues en tassen voor het jeugdelftal JO-10 van Leerdamsport

4 september 12:00  JO-10 ontvangt in aanwezigheid van Dick Kruijs (sponsorcommissie) de nieuwe tenues en tassen van Maico de Groot, eigenaar GrootsinHout.nlmeer »

Nieuwe feestcommissie bij Leerdam Sport!

1 september 8:00  In de volksmond waren ze bij menig Leerdam Sporter waarschijnlijk al bekend als de Feestcommissie, maar vanaf dit seizoen zullen ze deze naam officieel dragen. Vorig jaar is er al een flink aantal projecten verschenen, dit jaar zullen zij proberen dit weer te doen en, indien de agenda het toelaat, te intensiveren. We stellen aan u voor: Kevin Linders, Sandro Blom, Tim Kersbergen, Desmond de Jong, Justin de Bruin en Jaïr van Stijn!meer »

DJ Madness tekent sponsorcontract

22 augustus 12:00  Na het geslaagde Oranjefestival eind juni kwam Jan Willem iemand van de sponsorcommissie tegen en daar werd de basis gelegd voor een nieuwe samenwerking.meer »

Eerste feestje van het seizoen!

21 augustus 12:45  Aanstaande zaterdag is het zo ver: het eerste feestje van het nieuwe seizoen! Blij kunnen we bekend maken dat we het nieuwe seizoen in stijl gaan inluiden, met niemand minder dan Leerdam Sport's 'eigen' DJ Madness!meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!