Nieuws - Leerdam Sport '55

Nieuws

Hi! Vico en Jacomijn hier! Nieuwe kantinebeheerders per 1 juli.

6 juni 8:45  Zin om mee te denken en/of vrijwillig mee te helpen in de gezelligste sportkantine van Leerdam? Laat van je horen, dit is het moment! Lid of geen lid, jeugdlid, ouder/verzorger, rustend lid, maakt niet uit, Leerdam Sport '55 is een club voor iedereen! meer »

Opnieuw sluiten Leerdamse voetballers zich aan bij onze A-selectie

30 mei 9:00  Sam v/d Water en Thim Bildircin, voornamelijk spelend in het 2e elftal van LRC willen zich op 1e elftal niveau ontwikkelen en zijn na een gesprek met onze TC tot de conclusie gekomen dat die kans zich dicht bij huis het best voordoet bij Leerdam Sport.meer »

1 juli onderling voetbal toernooi met afsluitende BBQ

30 mei 8:45  7 tegen 7 toernooi onderling tussen 1 / 2 / 3 / 4 / 5 zondag en de dames . Mix dmv loting 8 per team spelend op kunstgras.meer »

Arjan Kersten stopt met voetballen

29 mei 12:00  Zaterdag neemt Arjan Kersten na 27 jaar afscheid als actief voetballer van Leerdam Sport. In die jaren heeft hij in diverse teams van zijn Leerdam Sport gespeeld. Een lastige blessure en een drukke muzikale carrière hebben hem moeten besluiten om te stoppen. Zaterdag 3 juni om 14.30 uur zal er een wedstrijd zijn op ons sportcomplex tussen vrienden van Arjan waarbij Arjan nog 1 maal zijn kunsten op de groene mat zal laten zien. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar deze afscheidswedstrijd.meer »

Volg Kantine Leerdam Sport '55

29 mei 11:45  Volg Kantine Leerdam Sport '55 nu op Facebook en Insta! Er staan veel leuke nieuwe dingen te gebeuren, hier wil je NIETS van missen!meer »

Steun Anja en Dalian | Sport4Hope

19 mei 8:30  Lieve allemaal, wij doen mee aan Sport4Hope, een fietsevenement van de stichting 'Als kanker je raakt'. Hierbij gaan wij op 10 juni 50km fietsen rond de Linge.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!