DdJ

Spelers jo8: Akay, Yigit, Julien, Mert, Christian, Jayvano, Thomas, Emir, Nathan, Lucas, Eymen.

Om 8.00 uur verzamelen we in de kleedkamer en kunnen we lekker op ons gemak omkleden. De kinderen staan weer te popelen om naar buiten te gaan voor de warming-up.

Iedereen is gefocust en na een peptalk van Chris, de trainer gaan we er tegen aan.
De scheidsrechter, Tim Smits, fluit om 8.30 voor de aftrap. We spelen nu 7 tegen 7. Al gauw komen en we erachter dat onze tegenstander een leuk voetballende ploeg is. Dat resulteerde dat we onder druk kwamen te staan maar desondanks komen we op 1-0 na een goede  uitbraak scoorde Emir. Op dat moment worden  wij sterker. Onze keeper, Christian, voorkwam door een aantal goede reddingen de 1-1. Na goed druk te zetten  van ons maken we de 2-0 Emir. Dit is tevens de rust stand.

Lekker wat drinken een peptalk van de trainer om goed zo door te gaan, gaan we de 2de helft in. Helaas was dit een andere helft.  Ze scoorde de 2-1. Kregen een penalty mee, die op dat moment gemist werd, op de paal. Daarna de 2-2 en Leerdamsport komt niet terug zoals in de 1ste helft.  Net voor tijd werd er jammer genoeg nog 1 x gescoord waardoor we de wedstrijd alsnog verliezen.

Ik heb in ieder geval genoten en positieve dingen gezien van onze spelertjes. Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Lekvogels JO8-2!