Datum

10 oktober 2020 12:15

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag gespeeld uit bij Heukelum 3. Deze wedstrijd had anders gelopen als wij meer gescoord hadden. Dat klinkt allemaal heel makkelijk, maar is best lastig. Maar goed om wedstrijden te winnen, moet je nu eenmaal scoren. In ieder geval 1x meer dan de tegenstander.

De eerste helft kreeg Heukelum aardige kansen, welke door onze goalie Arjan tegenhouden werden. De leidinggevende man,  maakte vreemde beslingingen in het voordeel van Heukelum. Maar vindt een uitspelende ploeg dit niet altijd van een "thuisscheids"? Hoe dan ook, je moet het toch ook bij jezelf zoeken. Mondje dicht en gewoon door.

We hebben zeker kansen gehad, om de voorsprong te pakken of uiteindelijk de stand gelijk te trekken. Want Heukelum kwam op 1-0 voorsprong, wat ook de ruststand was.

Na rust brachten we verse krachten in. We lieten het balletje gaan, maar Heukelum deed dit ook. Heukelum was effectiever voor de goal, waardoor de 2-0 eerder op het scorebord stond dan de 1-1. We wisten echter geen vuist te maken om de achterstand te verkleinen, het werd zelfs 3-0. Uiteindelijk was daar de aansluitingstreffer, 3-1 van Haggai. Pech en lat stonden de 3-2 in de weg. Als deze was gevallen, had ik de 3-3 ook nog wel zien vallen. Helaas daar was Heukelum en ze maakten de 4-1.

Weer een zaterdag bezig geweest, volgende week rust en daarna uit naar Hei- en Boeicop.