Accommodatie

Onbekend

We mochten afgelopen Zaterdag thuis tegen Peursum 3 spelen! Het bleek dat zij tot nu toe alles gewonnen hadden met ruime cijfers!πŸ™„
Dit is voor ons natuurlijk altijd weer een mooie uitdaging, we hadden gelukkig weer genoeg spelers zelfs twee en half extraπŸ₯Ί
Dus we kwamen met goede moed het veld op en daar zagen we onze tegenstander al volop met de warming-up bezigπŸ€”en het bleek dat ze in plaats van publiek gewoon met 19 spelers gekomen waren zodat ze toch nog aangemoedigd konden wordenπŸ˜ƒ
Maar hierna begonnen wij aan onze warming-up (πŸ˜‚) en ik denk wel dat ze onder indruk waren van ons🀣
Dus 5 minuten later kon de wedstrijd dan beginnen, en Peursum ging gelijk vol gas in de aanval en we moesten gelijk alle zeilen bijzetten om ze tegen te houden.πŸ₯΅
Maar we waren beter in onze duels dan vorige week ( lees :we gingen ze nu aanπŸ’ͺ) en dus na een tijdje kregen we de bal ook en het overspelen ging ook beterπŸ˜ƒ. Dus konden we zelfs een soort van tegen aanval inzetten. Maar hierna bleef ook Peursum goed aanvallend voetbal spelen. Ze kregen een hoekschop ongeveer halverwege de eerste helft deze werd afgeslagen en hieruit werd er van afstand op ons doel geschoten, we weten nog steeds niet waarom
Leon Nieuwboer
onze tegen stander wilde helpen( we hebben geen extra bier🍻 gezien na afloop) maar hij maakte een mooi eigendoelpunt⚽️0-1 πŸ˜” Zelfs onze goede Keeper Maurice kon deze niet tegen houden.
Hierna bleven er zelf wel in geloven ,want we hadden wel gescoord😁
Hierna kregen we vrije trap op ongeveer 20 meter van het doel van Peursum en
Dennis Blommers
eiste deze op, ging er achter staan, nam een aanloop en een verkeerde houding🧐 en dus ging de bal best wel ver over het doel heenπŸ™
Nu bleef het verder voor rust bij de huidige stand en konden we gaan rusten en wisselen.
We kwamen goed uit de rust (had ons goed gedaanπŸ€—) en we het scorend vermogen van onze tegenstander in de wissel gezet😁 en zo kwam het dat we steeds beter gingen overspelen, al had
Mark Den Breejen
nog steeds last met KAATSEN of AANNEMEN van de balπŸ˜„ Maar verders ging het wel lekker en na wat aanvallen van ons die werden afgeslagen, hadden we toch weer een mooie aanval na een voorzet werd onze nieuwste aanwinst
Simon Mostert
vol in de rug geduwd en kregen we strafschop. Deze eiste Simon gelijk op en maakte er⚽️ 1-1 van.
Nog een beetje in wolken van onze gelijkmaker zette onze stander gelijk weer vol de aanval in, we bleven goed verdedigen maar helaas met een aanval over onze rechterzijde werd er toch weer⚽️ 1-2 van gemaakt.😩
Ik wilde eigenlijk onze
Tim Smits
een keer niet vermelden maar zie bovenstaande( hij staat bekent als een van de betere rechtsachters van Leerdamsport) Denk dat hij daar toch goed aan moet blijven werken om dit zo te houden, voor hem, maar zeker voor ons TeamπŸ€”πŸ€«
We hebben na onze achterstand nog wel wat kleine kansjes gehad maar er stug verdedigt door Peursum.
Hierna vond de leiding het nodig om voor ondergetekende een publiekswissel te maken(toch wel jammer zonder publiek) en eigenlijk vond het hele elftal het wel een beetje riskant om het scorend vermogen van de tegenstander weer in te brengen! Zelfs de scheidsrechter
Robin van der Burg
keek er van opπŸ€“πŸ˜²
Dus na deze wissel hij mocht ver naar voren voetballen😁 ging de wedstrijd verder. We hadden nog wel een kans maar die was voor
en zoals je gelezen hebt was deze scherper voor eigendoel dan bij de die van de tegenstanderπŸ₯Ί dus deze was ruim naast.
En om het maar af te " Ronden" het bleef 1-2 en dus hebben we onze tweede competitie wedstrijd ook verloren.