Datum

11 oktober 2020 10:30

Accommodatie

Onbekend

Met een last minute afmelding moest op het laatste moment de opstelling nog aangepast worden. Wij wisten vooraf gezien de uitslagen dat deze tegenstander een maatje te goed was voor ons, en eigenlijk gewoon te laag ingedeeld.

Toch konden we de eerste 20 minuten goed meekomen, en kregen zelfs kansen op een voorsprong. Na een 0-1 achterstand kwamen we terug tot 1-1.

Helaas volgde toen snel een paar persoonlijke fouten achterin, waardoor dsc nog voor de rust op 1-4 voor kwam.

De tweede helft met wat wisselingen toch weer met goede moed aangevangen. Met een geconcentreerde verdediging gaven we geen goals meer weg. Zelf wisten we wel nog te scoren, maar konden helaas niet dichterbij komen. Eindstand 2-4.

Complimenten aan nieuw teamgenoot Pascal, 1e wedstrijd en zeker de 2e helft heel goed gespeeld op rechtsachter. En Selim, die spits was gewoon echt goed, volgende week beter ! De coaching had wat positiever gekund hier en daar..

Volgende week bekerwedstrijd tegen scr1 uit !!