Datum

2 september 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

Het seizoen is begonnen we gingen met voldoende talenten naar Asperen 4 voor een beker wedstrijd de weersomstandigheden waren perfect dus met zijn alle op de fiets naar Asperen.
De mannen hadden allemaal een goede vakantie gehad want het leek op de kleding te heet was gewassen echter met de kleding was niets mis
De wedstrijd begon goed voor de rood witten al na 8 minuten was het Robin die na een mooi steek pasje van Marcel beheerst afronden 0-1 na deze goal werden de kleine kansjes in de eerste helft niet benut dus met 0-1 voorsprong aan de thee.
Na de thee werd er volop gewisseld dus met verse krachten het veld weer in maar dat was ook weer even zoeken naar elkaar en was het Erwin die Asperen 4 terug in het zadel bracht en zelf de 1-1 achter Kevin schoot.
We konden weer opnieuw beginnen echter de zware trainingen van de laatste weken gingen op spelen met lood in de schoenen gingen de mannen verder Asperen ruikt bloed en waren fitter als de rood witten zat er een sensatie aan te komen 2 jaar niet gewonnen ze gingen er voor wat resulteerde in een 2-1 voorsprong in de 75e minuut dit was een breekpunt voor ons de mannen zaten er door heen een vrije van Johnny die 10 geleden voor het laats had gevoetbald werd goed binnen geschoten volgens de Keeper had deze voor de muur moeten zijn mooie uitspraak vond ik zelf 3-1 drie minuten later de 4-1 in de slot fase maak Erwin nog de 4-2 om zo zijn eigen doelpunt een beetje doen te vergeten er is nog veel werk aan de winkel voor dat de competitie begint tegen Asperen 5 die alvast een spion hadden ingezet in vorm van de scheidsrechter
Na de was er iets waar de mannen niets van hebben verleerd er werd een goede 3e helft gespeeld bij Asperen.