Leerdam Sport 1 wint ook 2e bekerwedstrijd

Datum

9 september 2017 17:00

Accommodatie

Onbekend

Na de 2-1 overwinning tegen Well won Leerdam Sport ook zijn tweede wedstrijd in het bekertoernooi met die cijfers. In Ammerzoden werd Jan van Arckel verslagen.

AMMERZODE - Stefanos Moschatsis opende aan het eind van de eerste helft de score. Na rust verdubbelde Rumi Sarmiento Huarhua de score. Vijf minuten voor tijd kwam de thuisploeg nog wel terug, maar de zege van Leerdam Sport kwam niet meer in gevaar.

Leerdam Sport gaat zaterdag 16 september 2017 op bezoek bij DSC voor de laatste bekerwedstrijd. Leerdam Sport en DSC gaan samen uitmaken wie er poulewinnaar gaat worden. DSC heeft 9 september met 0 - 2 bij Well gewonnen en heeft nu, net als Leerdam Sport, 6 punten uit 2 wedstrijden, waarbij het doelsaldo van DSC beter is.

De aftrap op sportpark Ipperakkeren in Kerkdriel is 17:00 uur.
Bron: regio-voetbal.nl