4142BL
LEERDAM
tel. 0345-612632

Opstelling

Gisteren mochten we thuis aantreden tegen Vuren 4. In de kleedkamer was al te merken dat niemand een herhaling wilde van vorige week en dat iedereen er op gebrand was om drie punten te pakken. Met deze goede instelling werd begonnen aan de wedstrijd, waarbij we vanaf het begin de bovenliggende partij waren en veel op de helft van de tegenstander speelde. Het was te merken dat de tegenstander een beetje in de war was van het speelbeeld. "Wat zijn wij aan het doen, hun staan bijna laatste". Als dit geroepen wordt, weet je dat het goed gaat. Alleen moet het vele balbezit omgezet worden in kansen en doelpunten. In de 40ste minuut lukte dit! De net ingekomen Maikel, die al veel minuten bij het 4e in de benen had, dribbelde het strafschopgebied in en haalde uit. 1-0 voor! Met deze terechte voorsprong gingen we de rust in. Tijdens de rust werden de puntjes op de i gezet en zo konden we met veel vertrouwen de tweede helft in.
In deze tweede helft kregen we nog een aantal goede kansen op de 2-0 en kwamen we, op 1 kans van Vuren na, nauwelijks in de problemen. Tijdens deze kans werd er volgens de tegenstander wel hands gemaakt door onze keeper Justin. Bijzonder dat hij hands kan maken, in zijn eigen strafschopgebied. Het was een fanatiek duel waarin we de hele wedstrijd de betere partij waren. Vandaar dat de wedstrijd terecht gewonnen werd. De laatste weken schreef ik in deze stukjes over een stijgende lijn, maar dit resultaat is hier een goed voorbeeld van! De overwinning werd, zoals op de bereals te zien, gevierd met een aantal biertjes en gezelligheid. We hopen dit volgende week weer te kunnen ervaren. Dan spelen we om 13 uur in en tegen Sleeuwijk.