Quirinus de Palmelaan 109
4142CH
LEERDAM
tel. 0345-612632

LEERDAM • In Leerdam verloor Herovina met maar liefs 6-3 van Leerdam Sport. Herovina liep heel de wedstrijd achter de feiten aan.

Herovina kwam al in de eerste minuut op achterstand na geklungel in de verdediging. Een kwartier later was het al 2-0 voor de thuisclub. Herovna deed vijf minuten later iets terug. Marthijn Hobo scoorde 2-1 met een schitterend afstandsschot.

Hierna kreeg Herovina een aantal kansen. Met name Jesse van Vliet was een aantal keren dicht bij een doelpunt. In de 70e minuut was het dan toch raak. Van Vliet maakte een voorzet van Mark de Joode mooi af.

Maar Herovina kon niet lang genieten van dit doelpunt. Leerdam Sport scoorde in tien minuten drie keer. Kevin Steenbruggen schoot twee minuten voor tijd nog de 5-3 binnen. Maar in de blessuretijd maakte de thuisclub er 6-3 van.

Bron: Regio-Voetbal