Sportplein 2 C
3381LL
GIESSENBURG
tel. 0184-651719

GIESSENBURG • Leerdam Sport ’55 heeft voor het eerst sinds zaterdag 6 november weer eens een competitiewedstrijd gewonnen. In Giessenburg haalde de ploeg van trainer Glenn Calor hard uit: 2-5.

Na tien minuten namen de bezoekers de leiding door een goal van Reynaldo Zandhuizen. Hierbij zou het blijven tot de rust. Na de pauze vielen de goals plots als rijpe appels. Nadat de thuisploeg eerst gelijkmaakte, zorgden Joseph Charway (2x) en Ray Kant er binnen de 52e en 58e minuut voor dat de Leerdammers uitliepen naar 1-4. Weer vier minuten later werd het 2-4, waarna het duel drie minuten daar weer na werd beslist door Lafayette Leerdam.

Scoren deed men hierna niet meer. Leerdam Sport verlaat door de overwinning de laatste plaats, waar nu Noordeloos staat.

Bron: Regio-Voetbal