Nieuwendijk 10 A
4225PD
NOORDELOOS
tel. 0183-581750

NOORDELOOS • Leerdam Sport’55 heeft zaterdag verloren op bezoek bij SV Noordeloos. De twee ploegen uit de onderste regionen van 4E scoorden volop in Noordeloos, waarna de teller stopte bij 4-3.

Leerdam Sport begon erg slap aan het duel en de voorsprong die men nam via Olten Boerleider kwam dan ook uit de lucht vallen. De thuisploeg stelde voor rust echter nog orde op zaken door tweemaal te scoren.

Slechte instelling
“Vervolgens ben ik in de rust ontzettend boos geworden”, vertelde Glenn Calor aan het einde van de middag toen hij weer wat was afgekoeld. “We speelden met een hele slechte instelling. Dat begon eigenlijk al in de aanloop naar de wedstrijd. Als wij leveren wat we in ons hebben, kunnen we van veel ploegen winnen en dan had je ook weer wat aansluiting gevonden. Dat je dan dit laat zien, begrijp ik gewoon niet.”

De donderspeech leek zijn vruchten af te werpen, Leerdam Sport kwam na rust namelijk beter voor de dag. Toch viel eerst nog de 3-1 voordat Joseph Charway en Eloys Tapirima de Leerdammers op gelijke hoogte brachten. In de laatste minuut zorgde Noordeloos er toch nog voor dat er een winnaar kwam.

Bron: Regio-Voetbal