R.T. (Ronald) van Wijk

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Leerdam Sport 5

De regen tikte stevig op de ruiten van de auto's. De Leerdam Sport 5-stoet denderde met gierende banden naar Heukelum. Daar zouden we de weergoden gaan trotseren en aantreden tegen het vierde elftal van de plaatselijke voetbalvereniging. Vol goede moed werden de gebruikelijke foute knallers weer door de karaokeset gepompt en het gezang van de Leerdamse formatie was tot in Asperen te horen. We zouden vandaag tegen de koploper aantreden, wat hadden we er zin in!

Tussen het laatste liedje in de kleedkamer en de 2-0 zaten ongeveer 30 minuten. Daartussen hadden we dus ook nog naar het veld gelopen en een warming-up gedaan. Heukelum begon veel scherper aan de wedstrijd en na 5 minuten stond Leerdam Sport 5 dus al op een achterstand van 2 goals.

Na deze desastreuse minuten herpakte de Leerdamse formatie zich goed. Er werden kansen gecreëerd en er werd goed gevoetbald. Toch gingen we rusten met 3-0. Een bal schoot door achter onze verdediging en deze werd koelbloedig afgemaakt. De goal kwam redelijk uit het niets, maar dat maakt het niet minder jammer.

Na de rust kon Leerdam Sport 5 het goede voetbal van de eerste helft niet helemaal herpakken. Heukelum kon uiteindelijk uitlopen naar een 6-0 eindstand.

Het voelt voor Leerdam Sport 5 als een zaterdag om snel te vergeten. Heukelum staat niet voor niets bovenaan, maar het voelt voor onszelf zeker alsof we beter kunnen. Gelukkig hebben we twee weken om onszelf voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Volgend weekend hebben we weer een vrije zaterdag, zodoende kunnen wij ons optimaal voorbereiden op de wedstrijd tegen GRC'14. Wederom zullen wij heldhaftig ten strijde trekken, in de jacht op de eerste punten!