Voetbal blijkt dan toch maar bijzaak

Leerdam Sport 5

1 - 2

Tricht 5

Competitie

5e klasse 23

Datum

3 oktober 2020 14:30

Accommodatie

Sportpark Leerdam Sport
Quirinus de Palmelaan 109
4142 CH
Leerdam
tel. 0345-612632

Opstelling

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Tricht 5 op het programma. Vooraf zat de moed er goed in, aangezien we de afgelopen wedstrijden steeds beter zijn gaan spelen. Ook tegen Tricht speelden we geen slechte wedstrijd, maar het werd voor ons overschaduwd door belangrijkere zaken. 

Voor de wedstrijd stonden wij, in de vorm van een minuut stilte, stil bij het overlijden van Bob Hennekes. Deze man is jarenlang betrokken geweest bij onze club, dus uiteraard willen wij niets anders dan respect betuigen richting hem en zijn naasten. 

Tijdens de wedstrijd gebeurde er iets geks. Uit het niets ging Devin op de grond liggen, waarbij de oorzaak hiervan nog onduidelijk was. Nadat hijzelf kon aangeven dat hij steken voelde in zijn borstkas, gingen bij ons de alarmbellen rinkelen. Per brancard werd hij van het veld getild en het alarmnummer werd gebeld. Gelukkig was Devin de hele tijd aanspreekbaar en was het ambulancepersoneel snel ter plaatse. Tot onze grote vreugde is het uiteindelijk allemaal goedgekomen, zonder echt grote problemen!

Deze situatie heeft ons eens te meer doen beseffen dat er meer in het leven is dan voetbal. Uiteraard zijn er weinig dingen die wij liever doen dan achter dat balletje aan rennen, maar daarbij staat de gezondheid voorop. Dat een 'ongeluk' in een klein hoekje zit, is zaterdag maar weer eens duidelijk geworden. Het voetballen blijkt dan toch maar bijzaak. 

Devin, topper, wij zijn erg blij dat je er uiteindelijk zonder kleerscheuren van af bent gekomen. De komende dagen mag je even je welverdiende rust gaan pakken, waarna we je graag weer zien vlammen op het voetbalveld!

Namens Leerdam Sport 5 ook een bedankje aan het ambulancepersoneel, aan de mannen van Tricht 5 die geholpen hebben Devin naar binnen te tillen en aan iedereen van onze eigen club die zich bekommerd heeft om deze situatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!