Datum

29 augustus 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Gisteren na lange tijd weer met z’n allen op het veld gestaan, om een voetbalwedstrijd te spelen. De eerste bekerwedstrijd van dit seizoen, tegen GVV2. We speelde de eerste 30 minuten vertrouwd het balletje rond en GVV zakte in en liet ons het spelletje maken. We creëerden kleine kansjes, maar waren niet scherp genoeg voor de goal. Net een kwartier voor tijd, deelde GVV een speldenprik uit door een penalty te versieren en ook te verzilveren. Dit resulteerden een 0-1 achterstand. In de rust wat wissels toegepast, want ja zo’n eerste wedstrijd is toch best zwaar. Na rust wisten we de wedstrijd om te draaien in 2-1, door 2 goals van Haggai. Helaas wist GVV toch de stand gelijk te trekken. Een penalty voor ons en wat kleine kansjes, had de eindstand op 5-2 moeten zetten, maar helaas mocht het niet zo zijn. Goed gevoel over gehouden aan deze eerste bekerwedstrijd. Balletje rond ging goed, creëren van kansen ging ook goed. Het verzilveren had beter gekund, al heeft de keeper van GVV zijn waarde bewezen.
Eindstand: 2-2
Doelpuntenmaker: H. Sipahelut