Datum

5 september 2020 12:30

Accommodatie

Onbekend

Gisteren de 2e bekerwedstrijd uit tegen Sliedrecht 9. Een ploeg die hun eerste wedstrijd hadden verloren met 8-5 van GJS. Deze uitslag gaf dus aan dat ze konden scoren, maar achterin soms ook wat steekjes laten vallen. We begonnen de wedstrijd aardig, moesten een beetje wennen aan het lange gras en wat zware veld. Tegenwoordig bij LS is het korter, ik weet alleen niet hoe lang we dit kunnen zeggen. Maar goed, het balletje lieten we gaan en Sliedrecht zakte in. Op moment van balverlies, zakte wij in een lieten hun het balletje gaan. Op zich een ploeg die hetzelfde spelletje speelde. In de eerste helft hadden wij niet echt kansen, Sliedrecht wel, maar gelukkig was onze keeper
Arjan
scherp en hield de stand op 0-0. In tweede helft ging het spelletje wederom gelijk op, maar kregen wij de kansen. Wij waren scherper of hun keeper was minder scherp als die van ons 😉 Dit resulteerde in een doelpunt van
Edwin
en een doelpunt van Haggai. Dat was lekker een voorsprong, dit mocht niet meer mis gaan. Maar helaas, brak conditie, pijntjes, te kort spelers ons op. Onze keeper heeft niet alles tegen kunnen houden, eindstand 2-2.