We hebben gescoord!

LRC 6

8 - 1

Leerdam Sport 5

... (schot)
13'
... (schot)
20'
... (schot)
25'
... (schot)
44'
... (schot)
45'
... (schot)
55'
... (schot)
68'
... (schot)
80'
90'
Mike van Aalst (afstandschot)

Competitie

Groep 3 84

Datum

5 september 2020 14:30

Scheidsrechter

A.J. Broere

Accommodatie

Sportpark Glaspark
Bruininxdeelse Kade 4
4143 LM
Leerdam
tel. 0345-612307

Opstelling Leerdam Sport 5

De eerste uitwedstrijd van het seizoen stond op het programma. Niet zomaar een uitwedstrijd: we moesten uit naar LRC 6. De Glasstad-derby, een wedstrijd die gewonnen moet worden.

 

LRC had een sterke ploeg, een mix van jonge en oudere spelers, dus we konden onze borst natmaken.

 

We kunnen eigenlijk direct overslaan naar de allerlaatste minuut. De hele wedstrijd is er eigenlijk niets noemenswaardigs gebeurd, maar plots was daar opeens Mike. Mike kreeg de bal, keek een paar keer om zich heen en besloot het maar eens te proberen van een meter of 25 afstand. De mannen hielden hun adem in, zou dit dan het grote moment zijn? Ja! Na een kleine 270 minuten heeft er dan eindelijk een speler van Leerdam Sport 5 gescoord. Het was een wereldgoal, de bal vloog via de paal strak de bovenhoek in.

 

Een golf van pure extase kwam over Leerdam Sport 5 heen. De wissels sprintten het veld in om deze goal te vieren met de rest van de ploeg. Zelfs de LRC'ers moesten beamen dat dit toch een heel mooi moment was.

 

Na deze goal floot de scheidsrechter vrijwel direct af, net op het moment dat we ze hadden liggen. Met deze goal hebben we de wedstrijd toch positief kunnen afronden. Ohja, de uitslag? 8-1.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!