W.F. (Wout) Elbertse

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Wladimir Rodrigues dos Santos, die van de voorbeschouwing, zal weten hoe het voelt: het verliezen van een bekerwedstrijd. De mannen van Leerdam Sport 5 kunnen er na zaterdag over mee praten.

De tegenstander was Almkerk 5, een ploeg die op papier helemaal niet zoveel beter was. In het veld leek het in eerste instantie ook gelijk op te gaan. De Leerdamse formatie bood goed weerstand en was minstens gelijkwaardig. Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd zelfs gemaakt door Devin! Hij schoot hem alleen in het verkeerde doel.

Na de 0-1 ging het eigenlijk vrij snel bergafwaards. Vlak voor de rust schoot Almkerk nog de 0-2 binnen en na de rust werd Leerdam Sport enigszins overlopen.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 0-6, maar het belangrijkste is dat we er weer van geleerd hebben. De wedstrijd tegen Almkerk was een potje tegen mannen die stuk voor stuk ouder waren en meer ervaring hadden. In de competitie zullen wij meer van dit soort ploegen tegen gaan komen, dus hoe pijnlijk de nederlaag ook was, wij zullen sterker terugkomen!

Volgende week de uitwedstrijd aan de verkeerde kant van Leerdam. Als tweede bekerwedstrijd zullen wij aan gaan treden tegen LRC 6. Tijdens die wedstrijd zullen we alles moeten gaan geven om te laten zien dat er maar 1 club is in Leerdam!

Voor vandaag willen wij de jeugdspelers bedanken die meededen. Ook bedankt aan de fans die weer in grote getalen aanwezig waren! Zonder jullie zijn we natuurlijk nergens. We hopen daarom dat jullie volgende week de reis naar Noord zullen maken voor ons, u zult niet teleurgesteld worden.