Een muzikaal einde aan het bekeravontuur

Leerdam Sport 5

1 - 5

Beesd 4

Competitie

Groep 3 84

Datum

12 september 2020 14:30

Scheidsrechter

Harry Hoegee

Accommodatie

Sportpark Leerdam Sport
Quirinus de Palmelaan 109
4142 CH
Leerdam
tel. 0345-612632

Opstelling

Leerdam Sport 5 ligt uit de beker. Het is een harde waarheid die we natuurlijk allemaal totaal niet hadden zien aankomen. De cijfers liegen er niet om: uit drie wedstrijden behaalden de mannen precies nul punten. 

Afgelopen zaterdag speelden we tegen Beesd. De nieuwe karaokeset was gekocht en de mannen van Leerdam Sport 5 hadden allen hun repetoire klaarliggen. Voor de wedstrijd klonken er al moderne klassiekers als "Shirt uit en zwaaien" en "Fuifje". Dit kon haast niet anders dan een gezellige middag worden.

Tijdens de wedstrijd bleek al snel dat Beesd een fysiek sterke ploeg had, waar het Vijfde veel moeite mee had. Toch werd er, net als in de vorige wedstrijden, goed partij geboden en de eerste tegengoal kwam ook onfortuinlijk tot stand. Uiteindelijk gingen we rusten met een 0-3 tussenstand. 

In de tweede helft hebben we prima gevoetbald. Het grootste deel van deze helft waren we minstens gelijkwaardig aan Beesd, het fysieke deel deed ons uiteindelijk de das om. Wel maakten we een doelpunt. Als tweede speler in de geschiedenis van Leerdam Sport 5 scoorde Tim. Hij schoot een penalty binnen, die op slinkse wijze was uitgelokt door Mike. Het mocht niet baten, de wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-5.

Na de wedstrijd waren de mannen van Leerdam Sport 5 weer goed aanwezig in de kantine. Samen met de aanwezige fans, die weer in grote getale waren gekomen, werd er een heuse karaoke-party gehouden! 

We kunnen alleen maar concluderen dat het talent van het Vijfde bepaald niet bij zingen ligt. Wel werden er veel klassiekers ter gehore gebracht. Het barpersoneel zong ook een lied en zelfs de voorzitter liet horen dat hij over gouden stembanden beschikt. Het was nog lang gezellig in de kantine!

Volgende week spelen we de eerste competitiewedstrijd tegen Everstein 4. Zoals het er nu naar uitziet zal deze wedstrijd om half drie beginnen in Leerdam. Wij hopen u allemaal weer te mogen begroeten en entertainen aan het begin van onze strijd om het kampioenschap!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!