SV Lopik te sterk voor Leerdam Sport 5

Leerdam Sport 5

1 - 4

SV Lopik 6

Datum

22 augustus 2020 14:30

Accommodatie

Sportpark Leerdam Sport
Quirinus de Palmelaan 109
4142CH
Leerdam
tel. 0345-612632

Opstelling

Om kwart voor één begon 'ie: de allereerste wedstrijddag van Leerdam Sport 5. Vol goede moed kwamen de jongens het sportpark op, klaar om de kunsten te gaan vertonen.

 

De reden dat we zo lang vooraf aanwezig waren is het maken van de elftalfoto. Deze foto zorgde voor de nodige hilariteit, maar het eindresultaat is er een om trots op te zijn!

 

Na het eten van een banaantje en een goede warming-up, die overigens werd verstoord door een stevig regenbuitje, waren we ideaal voorbereid om de mannen van Lopik even te laten zien wie de baas is.

 

Dit liep echter anders. De jongens van Lopik waren het grootste deel van de wedstrijd de sterkere partij. Aan een ploeg die, naar verluidt, nog niet eens samen getraind heeft kunnen we alleen maar complimenten geven. Immers, ze waren sterker dan Leerdam Sport 5, dan moet je wel een héél sterke ploeg hebben!

 

Afgezien van de eindstand waren er ook zeker lichtpuntjes aan onze kant. Man of the match werd, na democratisch besluit, Job Schokker. Leerdam's rechtsback sleurde en beukte waar het moest, maakte de nodige meters en is nog steeds in zijn broekzak aan het zoeken naar Lopik's linksbuiten.

 

De eerste goal in de geschiedenis van ons elftal werd gemaakt door Milan, die officieel helemaal niet in ons team zit. Het is dus wachten tot de eerste speler van 5 zijn naam op het scoreformulier gaat zetten. Dat gaan we volgende week proberen te doen tegen Almkerk 5, de eerste bekerwedstrijd. De jongens van het vijfde hebben iets recht te zetten en zullen de fanatieke supportersschare niet teleur willen stellen!

 

Tot volgende week!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!