Datum

30 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Lexmond De 2e competitie wedstrijd stond op het programma we gingen op bezoek bij lekvogels 4 normaal gesproken niet de sterkste maar ook dit team was anders van samenstelling dan andere jaren wij moesten het vandaag met een minimale bezetting doen door blessures met wat aanpassingen in de opstelling begonnen we aan de wedstrijd we kwamen op een 1-0 achterstand door een schot van buiten de 16 onze keeper had nog wat slaap in de ogen stond erbij en keek er na gelukkig was hij hierna gelijk wakker geschud snel hier na was het Atilla die een goede aanval schitterend afronden zijn schot ging mooi in het kruis even later was het Robin die mooi binnen kopte 1-2 nog voor rust was daar de 2-2 een afstandschot werd van richting veranderd en verdween in het netje na rust begonnen we erg scherp binnen 3 minuten was het Jaco en Damian die het net vonden we speelden een goede 2e helft gaven geen kans meer weg was het Robin die nog een keer scoorde en met 2-5 overwinning was daar de eerste overwinning van het seizoen een goede wedstrijd gespeeld kijken of we dit kunnen vasthouden.