LEERDAM
tel. 0345-612632

Spelers jo8: Akay, Yigit, Julien, Mert, Christian, Jayvano, Thomas, Nathan, Lucas, Eymen. Emir is helaas ziek.

Om 8.00 uur verzamelen aan de linkerkant van kleedkamer 1. Wanneer stopt het eens met regenen…. Op buienradar stopt het om 8.35 met regenen, bij mij om 8.25 …houden we die wel aan  ; )

De tegenstanders komen er aan, wat zien we ..allemaal meisjes. Nou gewoon maar voetballen en naar de bal kijken i.p.v. naar de paardenstaarten. De jongens moeten er wel een beetje om grinniken. Kom, lekker de regen in en goed rennen om warm te worden.

De scheidsrechter heet Daan, hij heeft net de cursus: “scheids voor beginners” gevolgd. Tim Smits is er ook bij om hem wat te begeleiden en Arie Stutz, onze Leerdamsport fotograaf, komt wat leuke foto’s maken... het is toch mooi weer uhum.

We spelen 7 tegen 7.

8.32 fluit Daan om te beginnen en in die zelfde minuut scoort Mert zijn 1ste treffer. De eerste van een reeks doelpunten. Hier een korte samenvatting van de eerste helft met betrekking tot de doelpunten. Yigit scoorde de 2de en de 3de,  Mert de 4de , Lucas de 5de Julien probeert het ook maar raakt eerst een speelster en de bal ging er daarna toch in, vervolgens scoorde Julien weer in combinatie met Thomas maar de derde keer lukte het niet door 2 reddingen van de keepster. Yigit gaat het ook weer proberen en na een rebound schiet hij hem mooi in de kruising. Even een time out. Akay komt erin en scoort gelijk zijn eerste doelpunt en zijn 2de een minuut later. Lucas scoort de 10de doelpunt daarna Eymen en Akay. Ze komen richting het doel, waar Christian staat en alles op zijn gemak volgt en mag dan toch nog een keer uittrappen. Helaas niet veel te doen dit keer. De keepster heeft op het eind nog een mooie redding en we gaan de rust in. WAUW wat een wedstrijd. Lekker even wat drinken in de kleedkamer verzorgt door Jielis zoals altijd, top!

We gaan beginnen aan de 2de helft. Christian gaat nu spelen en Eymen neemt het over. De aftrap is om 9.14 en Christian geeft een assist aan Akay en die weet te scoren in diezelfde minuut. We gaan weer verder zoals in de 1ste helft. 2x scoorde Akay, Yigit daarna en Nathan scoorde zijn eerste doelpunt sinds hij bij ons in het team zit. Vervolgens scoorde Mert er 2. Ook Christian is goed bezig, hij scoorde er 3 achter elkaar en daar tussen had de keepster nog een mooie redding na een bal van hem. Even een time out. Voor het eerst staat Christian wissel…ja als je speelt moet je ook wisselen.. Yigit gaat nu even keepen. Akay, Julien en Lucas scoorde de laatste 3 doelpunten. Einduitslag 26 – 0. Ondanks de uitslag hebben de meiden met veel plezier gevoetbald en op het laatst zelfs met zijn allen in het veld. Wegens het slechte weer zijn we eerder gestopt maar nog wel even de pennaltys nemen.

Yigit keept. De meiden hebben er 1 gescoord, de jongens 7 gescoord 2 gemist en Yigit heeft helaas geen pennalty genomen, de keepster kreeg een bal tegen haar hand aan geschoten en had hier pijn van en besloten we te stoppen. Volgende keer mag jij ook hoor Yigit ; )

Ook al regende het, we hebben wederom genoten van het spel en het enthousiasme van de spelers, ondanks het zoveelste doelpunt… de juich kreten werden er niet minder om…

Daan en Tim bedankt. Daan succes met het vervolg als scheidsrechter!

Leermoment benoemd door trainer Chris, wel blijven overspelen!!!  Goed gedaan jongens.

Volgende week gaan we uit naar Ottoland VVAC jo8. Het is dan wel 1 April laten we hier dan ook weer zo verder gaan en geen grapjes ; ))