JO19-1 met 3 punten uit 3 wedstrijden de korte winterpauze in. Niet slecht al zat er meer in het vat. Een analyse vanuit het hart. - Leerdam Sport '55

JO19-1 met 3 punten uit 3 wedstrijden de korte winterpauze in. Niet slecht al zat er meer in het vat. Een analyse vanuit het hart.

SV Noordeloos JO19-1

2 - 0

Leerdam Sport JO19-1JM

Competitie

3e klasse (3e fase) 08

Datum

11 februari 2023 10:15

Scheidsrechter

DP van Duuren

Accommodatie

Sportpark De Noordeloos
Nieuwendijk 10 A
4225PD
NOORDELOOS
tel. 0183-581750

Competitie, progressie zichtbaar
Na onze uitwedstrijd bij Noordeloos van afgelopen zaterdag is het een mooi moment om de balans op te maken vanaf het moment dat wij als team samen zijn.
Met de verloren wedstrijd bij Noordeloos, tegen een leuke tegenstander maar op een voor ons heel moeilijk bespeelbaar veld, gaan wij met drie punten uit drie wedstrijden de korte winterpauze in, wij zullen op zaterdag 4 maart pas weer onze volgende competitie wedstrijd spelen. We kunnen na het analyseren van de afgelopen periode wel spreken over het feit dat de ontwikkeling binnen het team goed blijft gaan en dat wij er binnen het team over eens zijn dat er meer mogelijk was gezien de punten die wij tot nu toe hebben verzameld. De meeste jongens hebben langer dan twee jaar niet gespeeld en hebben daardoor in verschillende facetten een achterstand opgelopen, daarnaast is het zo dat wij waarschijnlijk het jongste team hebben in onze competitie met de gemiddelde leeftijd van 16,5 jaar. Onze doelstelling cq. ambitie blijft ongewijzigd namelijk ‘met plezier en passie proberen om onze wedstrijden te winnen’. 
 
Komende zaterdag zullen wij het thuis wel opnemen tegen de nieuw te vormen JO19-1 van Hardinxveld, deze oefenwedstrijd zullen wij afwerken om 13.00 uur op ons kunstgrasveld. 

Connectie supporters en ouders groep
Het is heel speciaal om te ervaren dat wij zo’n grote supporters gare bezitten, niet alleen thuis maar ook gewoon met onze uitwedstrijden. Dit geeft ons team een enorme boost tijdens en rondom onze wedstrijden, het is fantastisch om te spelen met de supporters rondom ons speelveld, daarnaast is het erg prettig dat de ouders groep zo behulpzaam is om eventuele taken op zich te nemen om ons team te ondersteunen. Wij zijn pas drie wedstrijden onderweg maar het zou fantastisch zijn als wij op deze manier het halve seizoen tot een goed einde kunnen brengen. Aan alle ouders, ooms en tantes, oma’s en opa’s, neefjes, broertjes, nichtjes en zusjes, enorme dank. Wij zijn, als wij het totale plaatje bekijken, een grote eenheid, hier moeten en mogen wij enorm trots op zijn.

Leerdam Sport ‘55 onze thuishaven
Oma Usmany zei het precies zoals wij dit ervaren, nadat zij op zoek was naar haar kleindochter omdat zij graag naar huis wilde gaan maar waarschijnlijk haar kleindochter ergens op de velden aan het voetballen was en haar dus niet kon roepen. Wij als begeleiding van de JO19-1 zeiden tegen Oma dat ze zich binnen de vereniging Leerdam Sport geen zorgen hoeft te maken als ze niet weet waar hij kleindochter aan het spelen is, de reactie van haar was alles zeggend, ‘dit is ons thuis’. Dit is nu precies zoals wij als team dit ervaren rondom onze trainingen en onze thuiswedstrijden. Er zijn zoveel mensen die hier een steentje aan bijdragen en dit wordt uiteraard enorm gewaardeerd namens ons team.

Kleine impressie van team JO19-1
Dylan, onze trainer benoemt dit vaak, ‘Dreamteam’, niet omdat wij dan al onze wedstrijden moeten winnen en dan kampioen zouden worden, dit is niet eens onze ambitie, de term dreamteam wordt benoemd vanwege het totale beeld dat is ontstaan. Het gaat niet om 22 spelers op een speelveld met een bal, het gaat des te meer om de ambiance die ontstaat rondom onze wedstrijden, de intensiteit en beleving op onze trainingen, de vele mensen langs de zijlijn, de bedoeling van ons om de mensen langs het veld en op de tribune blij te maken. Wesly die het team op z’n best mogelijke manier aan het managen is en ook Jielis van der Ven, die ook een onderdeel is van het team, althans, zo voelt dat met alles wat hij voor ons betekent. Als bijlage van deze analyse voegen wij een aantal foto’s toe om een indruk te hebben van onze belevenis als team binnen onze warme voetbalvereniging. Wij zijn trotse Leerdam Sporters. 

Tot gauw mensen, Leerdam Sport is meer dan een club!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!