4142BL
LEERDAM
tel. 0345-612632

Opstelling

Hierbij nog de wedstrijdverslag van de wedstrijd tegen BZC'14 van afgelopen zaterdag. Van te voren hadden we de hoop dat dit een tegenstander was, waar we onze eerste punten tegen konden halen. Dit bleek ook te kloppen, want we begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Er werd veel gecombineerd en speelde veel op de helft van onze tegenstander. We kregen een aantal kleine kansjes, wat vooral afstandschoten waren. Het stond goed bij ons, waardoor de tegenstander geen kansen creerden. Tot de 40ste minuut, waarbij we allemaal stonden te slapen bij een vrije tap. Dit betekende ook dat we heel onterecht met 0 - 1 achter stonden. We lieten onze hoofden niet hangen en gingen door met waar we mee bezig waren. Vandaar dat we snel met een antwoord kwamen. In de 44ste minuut liep Xander zelfverzekerd naar een vrije trap toe, die op een mooie afstand lag. Hij schoot hem ook fantastisch binnen! Zo gingen we met een 1-1 stand de rust in.

In de rust zeiden we tegenelkaar dat we op dezelfde voet verder moesten gaan en dat we op deze manier de wedstrijd konden winnen. In de tweede helft was het spelbeeld namelijk precies hetzelfde als de eerste helft. Wij waren heel dominant en speelde constant op de helft van de tegenstander. Alleen bleek het heel erg lastig om door de muur van BZC heen te komen. Ondanks dat hebben we nog nooit zoveel kansen gecreeerd als in deze wedstrijd. Het mocht helaas niet baten! De ruststand bleek uiteindelijk ook de eindstand. Ik hoor u denken: Het eerste punt is binnen, goed gedaan! Toch was het erg balen, want er zat vandaag veel meer in. Daarentegen mogen we trots zijn op de manier hoe we op een volwassen manier gevoetbald hebben.

Volgende keer beter! De volgende keer is op zaterdag 29 oktober, dus dat betekent dat u aankomende zaterdag niet bij uw favoriete elftal kan komen kijken.