4214LJ
VUREN
tel. 0183-634982

Opstelling Leerdam Sport 5

fgelopen zaterdag stond de belangrijke uitwedstrijd tegen Vuren 4 op het programma. De nummer 11 tegen de nummer 9, waarbij wij bij winst de 9e plek over zouden kunnen nemen.

Wat de titel al deed vermoeden, er stond enorm veel wind en dat in combinatie met een erg slecht veld. Het was een belangrijke wedstrijd, dus geen tijd voor excuses. De wedstrijd was begonnen en we waren gelijk sterker dan de tegenstander. Dit resulteerde in een aantal kansen, waaronder een aantal hele grote. Toch moesten we erg uitkijken, want Vuren kwam een aantal keer (bijna) gevaarlijk voor het doel van Justin. Vandaar dat we het betere van het spel snel om moesten zetten in doelpunten en dit gebeurde! Halverwege de eerste helft kreeg Melvin de bal in de zestien en schoot keihard in de kruising raak, 0-1 voor! We bleven door voetballen, hoewel het met de wind soms toch best lastig was. Eén speler bleek er geen last van te hebben, onze Melvin kreeg net voor de rust een voorzet van Xander en hij controleerde hem geweldig in de zesttien en haalde uit, 0-2! Melvin is on Fire! Zo gingen we met een mooie voorsprong de rust in.

Toch ging het in het begin van de tweede helft niet helemaal zoals in de rust was afgesproken. We kwamen niet in ons spel en het was heel rommelig. Gelukkig kwam Vuren niet echt tot hele grote kansen, toch was het nog even billen knijpen. Totdat onze nieuwe speler Abdi in de 60ste minuut snel met een steekpass weg werd gestuurd en hij ronde het netjes af, 0-3! De wedstrijd kabbelde een beetje voort en beide ploegen kregen niet echt grote kansen. Het leek een 0-3 winst voor ons te worden, maar daar dacht Tristan even anders over. Net buiten de zestien haalde hij uit en de bal kwam strak in de bovenhoek, geweldig doelpunt wat de 0-4 en gelijk het einde van de wedstrijd betekende.
Een knappe overwinning, met een duidelijke man of the match. Onze Melvin Bokkie verdiende naast deze titel daarom ook een lekker Mac Donalds menuutje en mocht een gratis speeltje uitzoeken als prijs, gefeliciteerd Melvin!

Na deze uitoverwinning, willen we ons goede spel voortzetten aankomende zaterdag thuis om half 3 tegen Sleeuwijk!