4142BL
LEERDAM
tel. 0345-612632

Opstelling

Gisteren mochten wij om 14:30 weer aantreden op ons kunstgrasveld voor de wedstrijd tegen Sliedrecht. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen verloren met 9-0, dus we wisten dat dit geen makkelijke opgave zou zijn.

Tijdens het bespreken van de tactiek spraken we dan ook af om compact te spelen, om te voorkomen dat we weer zo’n grote uitslag aan onze broek zouden krijgen en dat we misschien zelf ook onze kansen konden benutten.

We merkten in het begin dat Sliedrecht doormiddel van druk zetten een fout bij ons probeerde af te dwingen, en dit resulteerde via een goed uitgespeelde aanval na een inworp van hun in de derde minuut al tot de 0-1.

We lieten de koppies niet hangen en probeerde onder de druk uit te voetballen en zelf toe te slaan om weer een 1-1 op het scorebord te zetten, helaas lukte ons dit niet in de eerste helft.

Halverwege de eerste helft maakte Tom een aardige smakkerd, wat resulteerde in een gebroken sleutelbeen, wij wensen Tom veel succes en beterschap!

Na het ongeluk van Tom probeerde we ons spel weer op te pakken, maar dit resulteerde helaas nog niet in een doelpunt waardoor we met een 0-1 achterstand gingen rusten.

In de rust concludeerde we dat we niet onder deden voor dit Sliedrecht, maar dat we onszelf meer moesten belonen en die 1-1 op het scorebord moesten zetten.
Na wat tactische wisselingen na rust merkten we dan ook dat we in gedeeltes van de tweede helft de overhand hadden, alleen dat we onszelf niet beloonde met een doelpunt.

Rond de 80e minuut kreeg Sliedrecht nog een penalty waar de meningen over verdeeld zijn, maar goed, de scheidsrechter beslist. Sliedrecht profiteerde en maakte dan ook de 0-2. In de laatste 10 minuten probeerde we nog een aansluiting te vinden, maar zonder resultaat, en de wedstrijd eindigde in een 0-2.

Volgende week moeten we om 14:30 uit tegen Vuren, die 1 punt boven ons staan, dus dit zal wederom een spannende wedstrijd worden waar wij hopelijk wat plekken op de ranglijst kunnen stijgen!