HARDINXVELD-GIESSENDAM
tel. 0184-612956

Opstelling Leerdam Sport 5

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd met Hardinxveld 6 op het programma. Deze ploeg had veel minder gespeeld dan de rest van de competitie, maar stond nog steeds erg hoog in de ranglijst. Hierdoor waren we gewaarschuwd.

Met de aanwezigheid van een lekker zonnetje begonnen we aan de wedstrijd. Vanaf het begin merkten we dat er een sterke tegenstander tegenover ons stond, maar we hielden aardig stand en voetbalde soms leuk mee. Helaas bleek Hardinxveld halverwege de eerste helft toch iets sterker. Hun spits was ons net iets te slim af, wat zorgde voor een 1-0 achterstand. Toch gingen de koppies niet hangen en bleven we proberen ons eigen spel te spelen. Jammer genoeg resulteerde dit niet in grote kansen. Zo gingen we met een 1-0 achterstand de rust in.

Na de puntjes op de i gezet te hebben, begon de tweede helft. Het was aan beide kanten een onrustig begin, met veel balverlies. Toch kregen we langzamerhand wel het gevoel dat er toch wellicht meer mogelijkheiden waren voor een verrassing dan vooraf gedacht.

Totdat we in de 67ste minuut konden beseffen dat voetbal maar een spelletje is en gezondheid het allerbelangrijkste is. Door een kopduel kwam onze Desmond ongelukkig op de grond terecht, waarna hij gelijk door had dat het foute boel was met zijn arm. De ambulance moest erbij komen en nam Desmond mee, waardoor er later bleek dat zijn bovenarm was gebroken. Na dit vervelende moment, besloten we in overleg met de scheidsrechter en de tegenstander om de wedstrijd definitief te stoppen. Helaas met een 1-0 achterstand, maar dat is gezien de omstandigheden niet het belangrijkst.

Wij willen Hardinxveld 6 en de scheidsrechter bedanken voor het begrip en de hulp. Natuurlijk wensen we (opa) Desmond sterkte en beterschap de komende tijd!